Известие

Collapse
No announcement yet.

Амортисьори Koni

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Амортисьори Koni

Здравейте,

оказа се че на алфата от подписа ми предните амотисьори са заминали. Замислих се за нови - па те едни цении..200+

И се оказа че в каталога на кони жълтата серия /Special/ са около 196 лв, а червените /Sport/ са 239. Вторите не ми вършат работа че много твърди, а се оказа че за боксера жълтите вече не се произвеждат.

Та въпроса е:

от каква друга модификация може да се сложи - толкова ли са различни от туинспарковете тия пусти боксери.

Просто съм се навил да сложа жълти конита, а пък то се оказа че няма. Тъй като сега живея в с. Лозен ходих във вносителя Руди 96 /той е в началото/ и там провериха хората- само червени. Ако някой знае другаде, ама едва ли ще имат - казаха че всичко е по поръчка, а не е на склад.

Въпрос две: нещо друго спортно може ла ди са сложи да подобна цена /той май отговора е не, ама да питам/
    Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

винаги съм си мислел че жълтата серия е koni sport
    а 196 лв е бройката нали ?
    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
      винаги съм си мислел че жълтата серия е koni sport
      а 196 лв е бройката нали ?

Прав си. Просто съм обърнал понятията.

KONI Special ( червена серия )
      KONI Sport ( жълта серия )

Аз търся първите демек червените. Цената беше около 196 ама ги няма. Жълтите са по скъпите
      Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

Ако търсиш евтин вариант, виж Лисан продаваше някакви доста по-евтини от всички други.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Ако се взима от някъде ме пишете и мен за 2 предни натягащи се кони (жълтите) ,че мойте минах през една (бах тая дупка) и ми изпусна единия adjustable
          Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Лисан !!!!
            Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Извинете ме за спама ама от каде да си купя 4броя кони спорт(жълтите)?
              Благодаря предварително.
              Поздрави !!
              Alfa Romeo 146 1.8 T.SPARK 97'' powered by Extreme service
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от joro_alfata Покажи съобщение
                Извинете ме за спама ама от каде да си купя 4броя кони спорт(жълтите)?
                Благодаря предварително.
                Поздрави !!
                Тъй като сега живея в с. Лозен ходих във вносителя Руди 96 /той е в началото/
                75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Аз съм със 4 бр. жълто КОНИ. За предните амортисьори са купени само пълнители, които са вкарани в оригиналния ботуш на боксеровия амортисьор. Не съм я правил аз тая интервенция, но според мен не е сложно. Просто трябва да се смъкне стария амортисьор, и да се прецени какъв пълнител да се купи.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

Стелт за твоя картинг знаем

Няма ли да го сменяш това возило... Ебати не те предава и не те предава е ти него и оставяш де
                    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                    EX`146 2.0 16v TS

Comment

147 2.0 selespeed

Az sushto sam se navil da i sloja sportni amortisiori no neznam kakvi.

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                        Аз съм със 4 бр. жълто КОНИ. За предните амортисьори са купени само пълнители, които са вкарани в оригиналния ботуш на боксеровия амортисьор. Не съм я правил аз тая интервенция, но според мен не е сложно. Просто трябва да се смъкне стария амортисьор, и да се прецени какъв пълнител да се купи.
                        A ти ли си плащал интервенцията и колко струва?
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Аз ги купих вече направени. Все още ми служат. Не е много сложна интервенцията и не би трябвало да е скъпа.
                          Ако идваш на феста може да видиш как са направени моите.
                          Също така мога да предложа стари изпуснали амортисьори на някой, който иска да използва тези ботуши и да си ги доработи, като няма да се налага колата му да не е в движение докато се нагласят нещата.
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

Да, интересно ми е.
                            Дано успея да стигна до Италфеста.
                            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                            X